Bli medlem

Innmelding

Når barnet ditt kan svømme en lengde (25 meter) i storbassenget på Moldebadet, så er det klart for å prøve seg i svømmeklubben. Vi tilbyr inntil 3 gratis prøvetimer med gratis inngang på Moldebadet, og vi anbefaler at man i alle fall tar en prøvetime, før man bestemmer seg for å melde barnet inn i klubben. Kontakt medlem@mslk.no for å avtale prøvetime. Oppgi gjerne om treningstiden for parti D1 eller D2 passer best for ditt barn - se treningstider.

Innmelding skjer via Min idrett - Norges idrettsforbund sin offisielle medlemsdatabase - som nesten alle klubber benytter nå. Hvis du som foresatt ikke allerede har konto der, så oppretter du det først. Deretter knytter du ditt barn til din konto. Når barnet ditt vises under din profil (på Min idrett), så er du klar:

  1. Gå til medlemskap (på Min idrett), velg ditt barn, deretter klikk på "Finn ny klubb", og til slutt skriv inn "Molde svømme" i feltet for klubbnavn og klikk "Søk".
  2. Klikk på klubbnavnet som dukker opp nedenfor skjemaet, og velg "Svømming (gren)" i boksen til høyre - og klikk på "Send søknad"-knappen.

Vi svarer på søknaden innen få dager. Faktura for medlemskontingent og treningsavgift sendes også via Min idrett. (Medlemskontingent betaler du med kort på Min idrett.)

Medlemskap

Ønsker du å bidra aktivt i klubben og/eller være støttemedlem? Vi søker etter personer som kunne tenke seg å bli trener, dommer, tidtakere, styremedlem, m.m.

Meld deg inn som (støtte)medlem i MSLK via Min idrett - som beskrevet over men uten å velge noe annet enn klubbnavnet. Sende gjerne en e-post til medlem@mslk.no så vi vet hvorfor du har søkt.

Se også: medlemspriser | treningstider | trenere