Bli medlem

Innmelding

Når barnet ditt kan svømme en lengde (25 meter) i storbassenget på Moldebadet, så er det klart for å prøve seg i svømmeklubben. Vi tilbyr inntil 3 gratis prøvetimer med gratis inngang på Moldebadet, og vi anbefaler at man i alle fall tar én prøvetime, før man bestemmer seg for å melde barnet inn i klubben.

Send en e-post til medlem@mslk.no for å avtale prøvetime. Oppgi gjerne om treningstiden for parti D1 (mandag) eller D2 (onsdag) passer best for ditt barn - se treningstider. Hvis barnet har gått på Moldebadets Svømmeskole og fullført Hai, er det mulig å begynne rett på C-partiet.

Innmelding skjer via Min idrett - Norges idrettsforbund sin offisielle medlemsdatabase.

    1. Gå til medlemskap.nif.no, og følg instruksjonene. Hvis barnet er under 15 år, så er det foresatte som skal logge inn / opprette konto.

Vi svarer på søknaden innen få dager. Faktura for medlemskontingent og treningsavgift sendes også via Min idrett. (Medlemskontingent betaler du med kort eller via Vipps på Min idrett.)

NB! Medlemskap i Molde svømme- og livredningsklubb (MSLK) gir rabatt på inngang/årskort på Moldebadet, se priser.


STØTTEMedlemskap

Ønsker du å bidra aktivt i klubben og/eller være støttemedlem? Vi søker alltid etter personer som kunne tenke seg å bli trener, dommer, tidtaker, styremedlem og alle andre støttefunksjoner.

Meld deg inn som (støtte)medlem i MSLK via Min idrett - som beskrevet over men uten å velge noe annet enn klubbnavnet. Sende gjerne en e-post til medlem@mslk.no så vi vet hvorfor du har søkt.


UTmelding

Utmelding skjer også via Min idrett – eller send en e-post til medlem@mslk.no.