Bli medlem

Innmelding

Når barnet ditt kan svømme en lengde (25 meter) i storbassenget på Moldebadet, så er det klart for å prøve seg i svømmeklubben. Vi tilbyr inntil 3 gratis prøvetimer med gratis inngang på Moldebadet, og vi anbefaler at man i alle fall tar én prøvetime, før man bestemmer seg for å melde barnet inn i klubben.

Kontakt medlem@mslk.no for å avtale prøvetime. Oppgi gjerne om treningstiden for parti D1 (mandag) eller D2 (onsdag) passer best for ditt barn - se treningstider. Hvis barnet har gått på Moldebadets Svømmeskole og fullført Hai, er det mulig å begynne rett på C-partiet.

Innmelding skjer via Min idrett - Norges idrettsforbund sin offisielle medlemsdatabase.

    1. Gå til medlemskap.nif.no, skriv inn "Molde svømme" i feltet for klubbnavn.

    2. Klikk på klubbnavnet som dukker opp nedenfor feltet og følg instruksjonene. Hvis barnet er under 15 år, så er det foresatte som skal logge inn / opprette konto.

Vi svarer på søknaden innen få dager. Faktura for medlemskontingent og treningsavgift sendes også via Min idrett. (Medlemskontingent betaler du med kort på Min idrett.)

NB! Medlemskap i Molde svømme- og livredningsklubb (MSLK) gir rabatt på inngang/årskort på Moldebadet, se priser.

STØTTEMedlemskap

Ønsker du å bidra aktivt i klubben og/eller være støttemedlem? Vi søker alltid etter personer som kunne tenke seg å bli trener, dommer, tidtaker, styremedlem og alle andre støttefunksjoner.

Meld deg inn som (støtte)medlem i MSLK via Min idrett - som beskrevet over men uten å velge noe annet enn klubbnavnet. Sende gjerne en e-post til medlem@mslk.no så vi vet hvorfor du har søkt.