Bli medlem

Innmelding

Når barnet ditt kan svømme en lengde (25 meter) i storbassenget på Moldebadet, kan han/hun prøve seg i svømmeklubben. Vi tilbyr inntil 3 gratis prøvetimer inkludert gratis inngang på Moldebadet, og vi anbefaler alle å benytte seg av dette.

Send en e-post til medlem@mslk.no for å avtale prøvetime. Oppgi gjerne om treningstiden for parti D1 (mandag) eller D2 (onsdag) passer best for ditt barn - se treningstider. (Hvis barnet har gått på Moldebadets Svømmeskole og fullført Hai, er det mulig å begynne rett på C-partiet.)

Etter prøvetimer, hvis dette ga mersmak, meld dere inn i klubben. Innmelding skjer via Min idrett - Norges idrettsforbund sin offisielle løsning for idrettsklubber.

    1. Gå til medlemskap.nif.no, og følg instruksjonene. Hvis barnet er under 15 år, så er det foresatte som skal logge inn/opprette konto.

Vi svarer på søknaden innen få dager. Faktura for medlemskontingent og treningsavgift (for deltakelse på én av treningspartiene A/B/C/D) sendes også via Min idrett. (Medlemskontingent betaler du med kort/Vipps via Min idrett – eller aller helst på vanlig måte med KID i nettbanken din, da MSLK sparer gebyr på den måten.)

NB! Medlemskap i Molde svømme- og livredningsklubb (MSLK), samt betalt treningsavgift for en av treningspartiene – gir rabatt på inngang/årskort på Moldebadet, se priser.


STØTTEMedlemskap

Ønsker du å bidra aktivt i klubben og/eller være støttemedlem? Vi søker alltid etter personer som kunne tenke seg å bli trener, dommer, tidtaker, styremedlem og alle andre støttefunksjoner.

Meld deg inn som (støtte)medlem i MSLK via Min idrett - som beskrevet over men uten å velge noe annet enn klubbnavnet. Sende gjerne en e-post til medlem@mslk.no så vi vet hvorfor du har søkt.


UTmelding

Utmelding skjer også via Min idrett – eller send en e-post til medlem@mslk.no.